Get Adobe Flash player

Hírek: Hyundai i20 WRC - Nandan büszke csapata teljesítményére

 

Nandan büszke csapata teljesítményére

A Hyundai Motorsport vezetője, Michel Nandan azt mondja, büszke arra, amit csapata a rali világbajnoki bemutatkozó idényében elért.

A dél-koreai márka több mint egy évtizedes kihagyás után saját alakulattal jelent meg a ralisport csúcskategóriájában, a visszatérés pedig emlékezetesre sikerült, az augusztusban megrendezett Deutschland Rallye-n nem várt eredményt értek el, megszerezve az első két helyet.

Az alzenaui gárdának ekkor már volt két dobogója, azokat Mexikóban és Lengyelországban szerezték, emellett az idény során tizenkét gyorsasági szakaszt nyertek az i20 WRC-vel. Mindezzel több, az első évükre felállított céljukat is túlteljesítették.

„Személy szerint nagyon büszke vagyok mindarra, amit ez a fiatal csapat idén elért” – értékelt Nandan a szezonzárót követően. „A monte-carlói bemutatkozásunk óta a németországi egy-kettőn keresztül egészen a wales-i hétvégéig nagyon sokat fejlődtünk, aminek több csúcspontja is volt.

Bizonyos tekintetben túlteljesítettük céljainkat, de ami a legfontosabb, hogy nagy adag tapasztalatot, információt és tudást gyűjtöttünk, ami alapvető lesz számunkra ahhoz, hogy felkészüljünk a második szezonunkra. Le fogunk ülni és mérleget fogunk vonni a teljes szezonról, de a csapat és a versenyzők fantasztikusan jól teljesítettek egész évben, és úgy gondolom, mindannyian boldogok lehetünk azzal, amit ilyen rövid idő alatt véghezvittünk.”

 

Andrew

 

2014. november 25.