Get Adobe Flash player

Hírek: Hyundai i20 WRC - Neuville örül az állandó csapattársnak

 

Neuville örül az állandó csapattársnak

A Hyundai Motorsport elsőszámú pilótája, Thierry Neuville üdvözölte azt a hírt, miszerint egyik 2014-es alkalmi partnere, Dani Sordo a jövő évben legalább tíz futamon fog rajthoz állni a rali világbajnokságon. Az i20 WRC-t Németországban a győzelemig kormányzó belga úgy véli, az, hogy csapata különböző versenyzőket szerepeltetett idén, haszontalan volt.

„Őszinte kell, hogy legyek és mindig is ezt mondtam, nehéz volt számomra, hogy mindig más kollégával dolgozzak, főleg azért, mert csak azért jöttek, hogy megmutassák sebességüket és hogy megmutassák, gyorsabbak tudnak lenni nálam. Sok incidenst láthattunk emiatt. Saját magamnak is volt néhány incidense ebből kifolyólag. Úgy gondolom, nehéz volt állandóan más pilótákkal dolgozni, amikor megpróbáltunk a kocsival előrelépni, megpróbáltunk a csapattal előre lépni a jó irányba. Zavaró volt ez egy kicsit, sokat küszködtünk, de remélhetőleg sokkal szilárdabbak lesznek a dolgok jövőre.”

A csapat még nem jelentette be, hogy melyek lesznek a Sordo által teljesítésre kerülő versenyek, illetve hogy a maradék három futamon a spanyol vagy valaki más fog részt venni.

 

Andrew

 

2014. december 19.