Get Adobe Flash player

Hírek: Citroen DS3 WRC - Ostberg optimista a Citroennél

 

Ostberg optimista a Citroennél

A Citroen friss igazolása, Mads Ostberg azt mondja, úgy érzi, új csapatával bemutathatja a benne rejlő potenciált.

A norvég versenyző, aki december elején tesztelte először új munkaeszközét, elmesélte, meglepődött azon, hogy milyen különbségek vannak a DS3 beállításaiban a Ford Fiestához képest és azon is, hogy a két csapat mennyire különbözőképpen működik. „Ez egy nagy megtiszteltetés, hogy ilyen nagyszerű emberek csoportjába tartozhatok. Ez az a hely, ahol úgy érzem, megmutathatom a képességeimet” – nyilatkozta Ostberg. „Kétségtelen, hogy jó érzéseim vannak az autóval kapcsolatban.

Minden más, mint amit korábban láttam, a csapat beállításait tekintve, az, ahogyan dolgoznak, minden részlet és a tudás. Az autó is teljesen különböző. A DS3 annyira jól kiegyensúlyozott és annyira stabil, a motor máshogy dolgozik, nagyobb a nyomatéka, mint amit korábban tapasztaltam.

A Fiestát határozottan máshogy vezettem, mint ahogyan a DS3-at. Ezzel az autóval más a felfogása az embernek, máshogy csinálja a dolgokat, ugyanakkor nagyon természetesnek tűnt – valami gyorsan történt mindez. Mikor beültem a kocsiba, minden máshogy volt, mint amire talán számítottam, de nagyon pozitív és jó irányban.”

 

Andrew

 

2013. január 9.