Get Adobe Flash player

Hírek: Volkswagen Polo R WRC - Gyors Fabiák eladók!

 

Gyors Fabiák eladók!

A Volkswagen az idei szezonban a jövő évben esedékes World Rally Car-os bemutatkozására készült, így részt vett a rali világbajnoki futamok nagy részén. Azért, hogy ne essen ki a ritmusból, Sebastien Ogier egy kivételével az összes versenyen rajthoz állt, míg Kevin Abbring, Andreas Mikkelsen és Sepp Wiegand egymást váltva a német gyártó másik versenyzői üléséért hajtott.

Azok után, hogy tizenegy kategóriagyőzelemhez, valamint egy abszolút gyorsasági szakaszgyőzelemhez is hozzásegítette eddig a csapatot ebben a szezonban, a Volkswagen Motorsport eladásra kínálja Skoda Fabiáit.

„Eddigi tizenegy kategóriagyőzelmünk, mely remélhetőleg tizenkettő lesz, jól példázza munkákat” – mondta el a Volkswagen Motorsport igazgatója, Jost Capito. „A Szardínián nemrég aratott kategória kettős győzelemmel és az abszolút értékelésben elért ötödik és hetedik helyezéssel a versenyzőink nemcsak a páratlan sebességüket bizonyították, de megmutatták azt is, hogy az autójukra vigyázva, intelligens versenyzéssel tudnak eljutni a célba, gyorsan és biztonságosan. Áruljuk a Skodáinkat, de nincsen még ajánlat rájuk.”

Ogier a következőket fűzte hozzá: „Az S2000-es kategóriában történő részvétel jó tapasztalat volt. A csapatom mellett a Skodának is szeretnék köszönetet mondani támogatásukért. Örülök, hogy Spanyolország után teljes mértékben a Polo R WRC bemutatkozására koncentrálhatunk, ami után ismét az élmezőnyben harcolhatok.”

 

Andrew

 

2012. november 8.