Get Adobe Flash player

Hírek: Volkswagen Polo R WRC - Aranycipő Ogier-nek

 

Aranycipő Ogier-nek

Győztes csapaton ne változtass, főleg ha az oly’ domináns!

A sorozatban begyűjtött három világbajnoki címet követően a Volkswagen Motorsport és az OMP megerősítette, tovább folytatják az együttműködést a rali világbajnokságon. A két cég ráadásként arannyal jelzi a sikeres 2015-ös szezon végét, a világbajnok páros, Sebastien Ogier és Julien Ingrassia ugyanis egy-egy pár aranyszínű bőrből készült cipőt kapott. Ezek a replikái azoknak az OMP One sorozatból származó termékeknek, amiket a francia kettős viselni szokott.

A két vállalat nemrég írta alá a szerződést, miszerint meghosszabbítják együttműködésüket, mely 2013-ban kezdődött, akkor, amikor a wolfsburgi autógyár bemutatkozott a rali világbajnokságon. Az OMP továbbra is overálokkal látja el a pilótákat, navigátorokat és szerelőket, a Polo R WRC-kbe pedig az eddigiekhez hasonlóan a könnyű, karbonszálból készülő HTE ONE ülés kerül. Ez ugyanaz az ülés, ami Ogier-t, Jari-Matti Latvalát, Andreas Mikkelsent, valamint navigátoraikat szolgálta az elmúlt három hihetetlenül sikeres szezonban.

„Az OMP és a Volkswagen Motorsport közötti győztes együttműködés két elemből ered: a szenvedélyből és az odaadásból, amit ez a két vállalat arra fordít, hogy a legjobbat érje el” – mondta el Paolo Delprato, az OMP alelnöke, egyben ügyvezető igazgatója. „Az eredmények a bizonyosság erre. Büszkék vagyunk erre a három világbajnoki címre, de éhesek vagyunk még mindig, csakúgy, mint a csapat, úgyhogy velük együtt dolgozunk, hogy a csúcson maradjunk.”

„A biztonság egy fő kérdés az autósportokban” – kezdte a Volkswagen Motorsport igazgatója, Jost Capito. „Nagyon elégedett az OMP termékeivel a teljes Volkswagen Motorsport csapat. Az autósportokban a lehető legkevesebb változtatást akarsz, amikor sikeres vagy. Az új szezont együtt várjuk, melyben a reményeink szerint további sikereket ünnepelhetünk az OMP-vel.”

 

Világvezető az autósporttal kapcsolatos eszközökben: ez az OMP

Az OMP egy olasz vállalat, mely világvezető az autósporttal kapcsolatos eszközök tervezésében és gyártásában. Az 1973-ban alapított cég a több mint ötezer termékével egyike azon keveseknek a világon, akik teljes kínálatot tudnak biztosítani a biztonsági berendezésekből a versenyzők és versenyautók számára egyaránt.

 

Andrew

 

2015. november 12.