Get Adobe Flash player

Hírek: Volkswagen Polo R WRC - Ogier készen áll a hosszútávú szerződésre

 

Ogier készen áll a hosszútávú szerződésre

Úgy tűnik, a rali világbajnok Sebastien Ogier a Volkswagennél marad továbbra is, a hírek szerint hosszútávú szerződést kötnek egymással a felek.

A Volkswagennél három éve versenyző franciával kapcsolatban várhatóan a közeljövőben jelentik be döntést. Csapatfőnöke, Jost Capito bizakodó, hogy meg tudja tartani sztárversenyzőjét, aki jó úton van afelé, hogy megszerezze a szezon végén második világbajnoki címét is.

„Száz százalékosan biztos vagyok, hogy itt lesz jövőre is” – mondta Capito. „Nincsenek megbeszélések, kölcsönös megegyezés van közöttük. Egyszerre fogjuk bejelenteni a versenyzőinket akkor, amikor úgy gondoljuk, eljött az ideje.”

A Volkswagen autósport részlegének vezetője azt is elárulta, nincs szándékukban az, hogy változtassanak a jelenlegi versenyzői felállásukon, Ogier mellett Jari-Matti Latvala és Andreas Mikkelsen is maradhat a csapatnál jövőre. „Első-második-harmadikak vagyunk a bajnokságban, meg lehet nézni ezt és megkérdezni, miért akarnánk változtatni és ők miért akarnának változtatni” – nyilatkozta Capito. „Nem lenne értelme. Be fogjuk jelenteni, amint készen állunk.”

Főnöke véleményével Ogier is egyetért. „Így néz ki ez. Nincsen arra jel, hogy máshogy kéne lennie.”

 

Andrew

 

2014. szeptember 29.