Get Adobe Flash player

Hírek: Ford Fiesta WRC RS WRC - Wilson optimista

 

Wilson optimista

Ez az évnek az az időszaka, amikor a csapatoknál körvonalazódik, milyen feltételekkel, mekkora támogatással szállhatnak csatába a következő évben. Így van ez az M-Sportál is, melynek vezetője, Malcolm Wilson árulja el, mik a terveik 2014-re és hogy hogyan állnak azokkal.

„Ha visszagondolunk a tavalyi év hasonló időszakára, ez volt az a pont, amikor megérkezett hozzám a bejelentés, miszerint a Ford kivonul. Mivel akkor is találtuk egy megoldást, most nem annyira rossz a helyzet, mint akkor! Ami az M-Sport 2014-es terveit illeti, még mindig alakulóban vannak, nincs semmi olyan, amit el tudnék mondani most, de mindenképpen az a szándékom, hogy gyártói csapatként térjünk vissza. Voltak jól sikerült megbeszéléseink a Forddal, és remélhetőleg megtaláljuk annak az útját, hogy folytathassuk velük annak megfelelően, hogy megadnak minden technikai támogatást, ami ahhoz szükséges, hogy versenyképesek maradjunk. Tudjuk, hogy még mindig versenyképes az autónk, tudjuk, hogy még mindig megkapjuk a Ford technikai támogatását, a feladat ugyanaz, mint tavaly, megtalálni a támogatást, hogy mindez megtörténhessen.”

Wilson beszélt arról is, hogy van-e esély a Ford hivatalos visszatérésére. „Ki tudja 2015-öt, de mindenki tisztában van az idei év előrevetített kereskedelmi veszteségeivel, ugyanakkor talán ismét profitot tudnak termelni a következő esztendőben, és akkor ki tudja, mi lenne 2015-re? Csak remélhetem, hogy megtaláljuk az útját annak, hogy minden menjen tovább, és ki tudja, mit hoz a jövő, akár vissza is térhetnek, sohasem tudni.”

 

Andrew

 

2013. október 15.