Get Adobe Flash player

Hírek: Ford Fiesta WRC RS WRC - Mi lesz Hirvonen sorsa?

 

Mi lesz Hirvonen sorsa?

A finn YLE műsorszolgáltató arról számolt be a Deutschland Rallye-t követően, hogy Mikko Hirvonen menedzsere, Timo Jouhki szerint nincs hely pártfogoltja számára egyetlen csapatnál sem a következő szezonra, sugalmazva egyúttal azt is, hogy védence visszavonulna a ralisportból.

A finn jelenlegi alakulata, az M-Sport erre azonnal válaszolt: „Mikko még nem döntötte el, mit fog csinálni 2015-ben, és továbbra is versenyben van a második ülésünkért. Ami a versenyzőket illeti, nem kétség, hogy Elfyn Evans velünk marad a következő évre is. Ami a második pilótát illeti, van még négy versenyünk, mielőtt döntenénk. Számos versenyző van ezért versenyben beleértve Mikkót, Ott Tanakot, akivel jó kapcsolatban vagyunk. Mindkét Citroen pilótának lejár a szerződése az év végén, és mindig nézzük azokat a fiatalokat is, akik a különböző állomásokat teljesítik. Ott is nagyok a lehetőségek, mindig is a fiatal pilóták fejlesztésén voltunk.”

Az érintett maga is megszólalt, Hirvonen a Facebook-on osztotta meg gondolatait. „A kutyafáját! Sok a pletyka és beszéd a jövőmmel kapcsolatban! Semmi sem dőlt még el, de az biztos, hogy fontolóra veszek minden lehetőséget. Ennek megfelelően amikor döntök, tudatni fogom mindannyitokkal, hogy mit fogok csinálni a következő években. Köszönöm a támogatásotokat!”

 

Andrew

 

2014. szeptember 1.