Get Adobe Flash player

Hírek: Ford Fiesta WRC RS WRC - Wilson elismeréssel adózik Hirvonennek

 

Wilson elismeréssel adózik Hirvonennek

Mikko Hirvonen és navigátora, Jarmo Lehtinen tizenöt futamgyőzelméből egy kivételével az összeset az M-Sport Fordjaival érte el. A brit alakulat ügyvezető igazgatója, Malcolm Wilson elismeréssel beszélt Hirvonenről és Lehtinenről, miután a pilóta úgy döntött, visszavonul a ralisporttól.

„Mikko és Jarmo sokat adott a csapatnak az évek során, sok boldog pillanatra emlékszem, amikor visszanézek a közös időszakunkra. A sportág egyik legsikeresebb partnerkapcsolatával rendelkeztek, nem szabad elfelejtenünk tehetségüket, céltudatosságukat és elkötelezettségüket” – mondta el Wilson, akinek alakulata a Ford gyári csapataként 2006-ban és 2007-ben gyártói világbajnoki címet ünnepelhetett.

„Hozzájárultak a Ford egymás utáni világbajnoki címeinek bebiztosításához, de rengeteg különleges pillanatot hordoz a tizennégy győzelmük is. Nagyon sok páros járt nálunk, de csak nagyon kevés volt ilyen szinten, mint Mikko és Jarmo, akik mindig is mérhetetlenül népszerű tagjai voltak a csapatnak.

Az M-Sport minden dolgozója nevében beszélek, amikor megköszönöm nekik azt, amit közösen értünk el, és sok sikert, minden jót kívánok nekik a jövőben.”

 

Andrew

 

2014. november 6.