Get Adobe Flash player

Hírek: Michelin - Biztos a Michelin jövője a raliban

 

Biztos a Michelin jövője a raliban

A Michelin versenyrészlegének igazgatója, Pascal Couasnon bejelentette, megegyezés szültetett, mely szerint a francia cég legalább a 2016-os év végéig marad a rali világbajnokságon.

„Ez azt jelenti, hiszünk abban, hogy a rali világbajnokság továbbra is fejlődni fog a nézettség tekintetében. Ami a Michelin érdekeit illeti, ez az oka, hogy meggyőződésünk, a raliknak a portfoliónk nagy részét kell kitenniük. Ha megnézzük, mit csinálunk összességében, a filozófiánk az, hogy ne csak egy nagy sorozatban legyünk jelen. Különböző sorozatokban akarunk részt venni különböző okok miatt. A ralik fontosak számunkra, hogy tanuljunk a tartósságról, hogy tanuljunk az anyagokról, amiket azokban a termékeinkben alkalmazunk, melyeket például Dél-Afrikában vagy Ázsiában használunk. Ez a szerepe a ralisportnak a Michelin Motorsportnál és a Michelinnél egészében.”

A Michelin ennek megfelelően teljes erőbedobással dolgozik, a Finn Rally-ra megújította murvás abroncsát, Németországba egy új esőgumit visz PILOT Sport FW néven, míg az azt követő aszfaltos viadalon, Franciaországban a PILOT Sport aszfaltos termékcsalád következő generációja mutatkozik be.

 

Andrew

 

2014. augusztus 17.