Get Adobe Flash player

Hírek: WRC Promoter - Ogier is több TV közvetítést akar

 

Ogier is több TV közvetítést akar

A rali világbajnok Sebastien Ogier arra hívta fel a sorozat promóterének figyelmét, hogy javítsanak a sorozat televíziós lefedettségén. A Volkswagen francia versenyzője elmondta, csalódott mind a sportág promótere által előállított felvételek, mind a világviszonylatú lefedettség miatt.

„Azt hiszem, van egy jó lépcsőfok, amit meglépve meg lehetne mutatni, hogy mit is csinálunk” – nyilatkozta Ogier az Autosport magazinnak. „Amikor a sugárzott képeket látom, tudom, hogy jobb alapanyagunk van, mint amit láthatunk.”

Az Autosport úgy értesült, a sportág érdekeltjei egyre nagyobb nyomást helyeznek a rali világbajnokság promóterére, hogy a sorozat tizenhárom állomásáról szóló anyagok minősége javuljon.

Egy bennfentes a következőket mondta el: „Nem igazán változott az elmúlt tíz évben az, amit kínálnak. Úgy gondolom, Ogier-nél a pont bizonyos tekintetben, a felvételek nem mindig tükrözik az akciót, és a sztori nem tesz eleget a sport drámaiságának.”

Ogier-t a televíziós közvetítésekkel kapcsolatban hazájáról, Franciaországról is megkérdezték: „Egy TV csatorna van, ami fizetős. Azt hiszem, ez majdnem mindenhol így van jelenleg.”

 

Andrew

 

2014. május 17.