Get Adobe Flash player

Hírek: WRC Promoter - Megbeszélés az FIA és a versenyzők között

 

Megbeszélés az FIA és a versenyzők között

 

Az FIA magas rangú tisztségviselői a Finn Rally előtt újabb megbeszélést fognak folytatni a rali világbajnokság vezető pilótáival és navigátoraival Jyvaskylában, akiknek így meglesz a lehetőségük, hogy kinyilvánítsák véleményüket a számukra fontos dolgokkal kapcsolatban.

Előzőleg a májusi Argentin Rally-n került sor ilyen eszmecserére, ahol fő témaként a rali világbajnoki futamok általános biztonsága, a sárga zászlós figyelmeztető rendszer és a versenyeket megelőző shakedown került szóba.

„Az utóbbi néhány esztendőben az FIA odafigyelt a rali világbajnokság pilótáinak és navigátorainak véleményére a biztonságtól a dokumentációig és bármely olyan dologgal kapcsolatban, ami a sportágunkat javíthatja” – mondta el a rali világbajnokság menedzsere, Michele Mouton.

„Megvan a lehetőségük, hogy olyan környezetben hallassák hangjukat, mely odafigyel rájuk. Részünkről egy értékes visszacsatolás ez a versenyzőktől, akik más perspektívából látják a dolgokat, éppen ezért ez egy nélkülözhetetlen része a teljes résztvevői dialógusnak” – nyilatkozta a ’80-as években négy világbajnoki futamgyőzelmet elkönyvelő hölgy.

 

Andrew

 

2014. július 18.